Haber Fotograf

HATİAB MÜSİAD Yönetimi Misafir Etti

HASİAD Başkan ve Yönetim Kurulu, Merkezi İstanbul Beşiktaş ta bulunan HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneğine iade-i ziyaret yaptı.
Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı sayın Muharrem Karslı, Enerji Bakanlığı E. Müsteşarı sayın Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Cumhuriyet Başsavcı vekili sayın Süleyman Ersöz, HATİAB Üyesi ve Beşiktaş Belediyesi Beclis üyesi ve Başkan Danışmanı sayın Tekin Özmen, HASİAD Başkanı sayın Halit Yağcı ve Yönetim Kurulu, HATİAB Yüksek İstişare Kurul Üyemiz sayın Tekin Urhan, Yönetim Kurulu Üyemiz Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda BDDK Baş Murakıbı sayın Mehmet Tahir Özsoy, Yönetim Kurulu Üyemiz Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Sanayici Otomotiv tasarımcısı sayın İlhan Ilhan Turkmani, Yönetim Kurulu Üyemiz Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Hatay Hatay Medeniyetler Sofrası sahibi sayın İsmail Özdemir, Yönetim Kurulu Üyemiz Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Selçuk Günkaya ve üyelerimizin de hazır olduğu toplantıda Dernekler hakkında bilgilendirmeler yapılarak iki dernek arasında dayanışmayı ve karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesi hususunda ortak karar alındı.
Güzel bir centilmenlik örneği gösteren HASİAD, Günün anısına HATİAB a plaket verdi.
HATİAB a yaptıkları ziyaret için içten ve samimi duygularımızla HASİAD ın çok değerli başkanına ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Hatay Medeniyetler sofrasına birbirinden lezzetli yöresel ikramları için de teşekkür ediyoruz.



Bu Haberi Paylaş

Yorum Yapabilirsin